kajsa

2013-03-31
20:06:11

i gen lyckad tävlingsdag idag. stopp på sista hindret i grunden i 110m o två stopp på ettan i 120...
Yina kändes seg i första klassen men hoppade väl vilket hon gjorde på framhoppningen till andra klassen också men det var inte vår dag idag...

det är bara ta nya tag :-)

// emma

2013-03-31
08:05:16

God morgon
snart dags att väcka tävlingsryttaren för vid elva bör vi vara vid tävlingsplatsen.

men innan det blir det morgonkaffe hemma med älskade sambon.

// emma

2013-03-30
13:49:04

nu hemma
Då var man klar i stallet för idag. Mockade och fixade lite innan det var dags för ridning. 
 
Red på pelhamet och det gick bra,. Han kändes väldigt fin tyckte jag fick ihop honom bra och att han kom fint till arbete. Gjorde nåra väldigt bra avsaktningar som är något som jag rätt ofta omedvetet slarvar med vilket gör att han faller isär för mig. Men när jag tänker på att jag ska göra dem noggrant (vilket jag egentligen inte ens borde behlva tänka på utan bara göra) så gör han dem väldigt fint i form och sätter under sig bekbenen fint. Det är så mkt man ska tänka på när man rider men vissa saker borde ju efter alla dessa år sitta i min ryggmärg men tydligen inte ;) så jag får nog fortsätta använda min hjärna och tänka på att göra dessa noggrant varje gång så kanske det sätter sig inom det närmsat deceniet ; )
tycker för övrigt att mina händer har blivit lite bättre men måste fortfarnade tänka på dem också när jag rider för de faller gärna tbk i samma mänster som innan annars. 
 
Det är tur man älskar att rida för då har man ju många tillfällen på sig att öva. Tänk om man red på ridskola och brar red en gång i veckan då skulle jag aldrig bli bättre på nått är man en slowlearner så är man ; ) 
 
Du dags att tag tag i dammsugaren och mota bort alla dammråttor som försöker gömma sig i de flesta skrymslen som finns här hemma. 
 
 
// Emma

2013-03-30
11:22:08

golfkläder blir ridkläder!
hej på er nu är det den lite mer sällsynta som skriver igen! 
snart ska jag till stallet men vet inte när eftersom mamma la sej och tittade på tv och somnade och sover aom en stock, det hade ju vart väldigt skönt med ett körkort skulle jag bara villa säga men det är någon månade till det tyvärr!
sen ska jag till kagis och Emma o gänget och sova där för i morgon är det tävling igen, härligt!
då ska jag rida 1.10m och 1.20m på södertörn! 
det ska bli jätte kul!
igår var jag mamma och pappa på shoping tur runt halva sveige, nä inte riktigt men väldigt många ställen!
inhandlingn blev, en longerlina från hööks, sånnt som man saknar ibland men som man aldrig köper men nu har jag gjort det!
och mamma köpte en ny tävlings jacka till mej från en golfafär som heter Dormy och ett par rid/golfhandskar som ger ett otroligt grepp i vatten och dom är också från Dormy.
 
Jag vill tipsa er om att golf handskar är dom aaaaabsolut bästa handskarna att rida i! 
i gol behöver dom ett tyg/skin som ger jätte mycket grep och det kan jag säga att det gör dom även om tyglarna!! och dom är snygga också, konsligt nog så har dom hållit förvånansvärt bra bättre än tex swiiin dyra rökel handskar! 
men golfandskar säljs nästan aalltid bara en höger handske eller en vänster handske efterssom golfspelare oftast bara har en handske!
det enda bra med golfen är att dom faktiskt har väldigt bra och snygga kläder t.ex tröjor, jackor västar handskar, väldigt bra grejer! 
daily jacka 1295:- men det var halva priset!!
1
backsida 
nya handskana 200:-
fotjoj handskar skunimitation. dom köper jag nästan alltid!
fotjoj mocka imitation
//Kajsa
 

2013-03-30
09:27:21

Nu bär det av
mot stallet. Igår vart det bara en väldigt snabbvisit där vilket då betydde att Knappen fick vila igår och vad jag vet så red Kajsa ut på YIna igår.

Idag blir det trimning i det ny servade ridhuset :)

Hörs mer sedan

//Emma

2013-03-29
09:12:40

Glad Påsk
Ja idag är det långfredagen och början på påsken 2013 eller kanske började den redan igår då det var kristihimmelsfärd ?
Så är det säkert men jag vill i all fall önska er en glad påsk. 
 
Vaknade för en stund sedan och väntar nu på att morgon kaffet ska blir klartinnan jag tar dag i dagen.
Har väl egentligen inget direkt planerat men tänkte väl åka å handla lite påskmat och städa av lite här hemma. 
 
Idag är det som sagt var underlagsvård i sidhuset så tror det får bli en ute ritt lite senare på dagen då solen värmt upp vägarna så man kan ta sig fram lite fortare än skritt. 
 
Imorgon kommer Kajsa hit för på söndag är det ju tävling igen :)
 
hörs senare 
 
// Emma

2013-03-28
21:59:56

träningen
jag är väldigt nöjd men som vanligt är jag tvungen o få en psykisk kolapps minst en gång varje gång vi tränar... ghaaa idiot känner jag då... men psykosen var i allfall kort denna gång. Knappen hoppade även som en gud :-) // emma

2013-03-28
16:08:59

Träning ikväll.
Ja ikväll är det hoppträning som vanligt på torsdagar. Nu är det två veckor sedan jag var med eftersom jag jobbade em förra veckan. 
 
Hoppning är det absolut roligaste jag vet när det kommer till hästar men ack så svårt jag gör det ibland. Som jag skrivit förut så känns allt ibland så himla enkelt. Jag kan då hoppa relativt höga hinder och det känns som jag äger på det jag gör och sen veckan efter kan allt bli pannkaka. Jag börjar tänka och trixa som tusan och då känns det som ett 1m hinder är en oöverhoppbar mur... Jag vet inte varför det blir såhär men jag jobbar på att hitta en mer jämn nivå. 
 
Tackar min lyckliga stjärna att jag har en GULD bästa vän och tränare i Jenny som alltid är possitiv och aldrig ger upp på mig trots att jag tränat för henne i ja typ 14år -de åren jag inte red så typ 9år totalt. 
Måste också än en gång tacka för att Knappen är en sån häst som man kan tro är sänd från himlen med tanke på hans otroliga tålamod med min ibland höga osäkerhet.
 
 Hörs ikväll // Emma

2013-03-27
23:23:27

hoppades idag...
Idag hoppade Kajsa o Yina o vår andra syster på sin häst. Det gick super o Kajsa red väldigt bestämt på de avstånden vi satt ut. Hoppade även Yinas hat hinder... det smala o även det hoppade hon galant fast det låg på110. Hon kinkade i kombinationen en gång. Hon fick jätte långt i den trots att den var helt normal. Kajsa tog om den o hjälpte Yina att sträcka sig lte till med rösten o efetr det hoppade hon den som hon skulle. vet inte om hon blev lurade av att solen lyste rakt in på b hindret... Slutade med att vi hoppade en bana som låg runt 120 plus minus fem centimeter på några hinder. Banan var åtta hinder o nio språng o detta gick super.Känns väldigt bra inför helgens starter.

// emma

2013-03-27
10:08:00

duktig!
Nu var det ett tag sen jag bloggade men det har hänt en en del sän dess!
igår så var jag väldigt duktig och både bokade körtider och sökt jobb!
jag måste få ihop pengar till alla grejer hästen tjatar om och jag mååååååste skaffa kör kort så jag kan åka och köpa alla dom grjerna till henne och så kan jag ju köra runt henne över allt hon vill åka så kalrt!!!
nu måste jag göra mej iordning till skolan!!!!
 

2013-03-27
04:20:25

häromdan
fick jag lite jobbiga vibbar ang min semester o arbetstider... jag blev då väldigt upprörd / förbannad gick typ o tänkte på det rätt mkt.

Nu har jag lugnat ner mig o troligtvis var inte vibbarna lika jobbiga som det verkarde då. alltså gick jag runt o va sur över nått jag inte visste om det va på riktigt el inte. Så sjukt onödigt.

Man borde ist. tänka det som gör en glad här i livet o de sakerna är många för mig.

Min underbara sambo (som borde få ett helt eget inlägg här på bloggen)

Mina underbara syskon och min underbara bonusson och mina underbara föräldrar och mina underbara bästa vänner o min ädle springare.

hur kan man gå runt o va sur över något man inte vet när man har så mkt man vet som man kan glädjas över? snacka om att ödsla energi på fel saker i livet.

// emma

2013-03-27
01:12:14

uteritten
gjorde nog gott för min Lillespillevink igår. Idag när jag red kändes han väldigt framåt. Han var lite kärv i hö varvet men det släppte ganska snabbt efter ett par varv i galopp.

Blir lite mer trimmning i morgon och sedan hoppträning på torsd.
Fredag blir det antingen vila el kanske en uteritt för då är ridhuset stängt för underlagsvård.

// Emma

2013-03-26
14:44:31

Filmen från i söndags...
Sorry att den kommer sent men bättre sent än aldrig :) 
 
http://www.facebook.com/photo.php?v=10200534982164304&set=vb.1450747538&type=2&theater

2013-03-26
14:42:19

Godmorgon.
Har precis vaknat efter min skönhetssömn. Kom i säng vid sju morse efter nattens jobb. Sov fram till strax före två med undantag för några uppvakanden som är standard så här efter första natten. Men senare i veckan sover jag i vanliga fall som en lite dununge ända till klockan ringer vid två. men eftersom det är påsk denna vecka så betyder det att jag bara jobbar 3nätter ist för 7st så jädrans skönt faktist. visst det blir inte lika fet plånbok men ibland kan det va skönt med lite ledighet också. 
 
Nästa vecka har ju även hela mitt jobb semester så det betyder att jag är ledig 11dagar... SÅ NICE : ) 
 
När jag vaknade blev det en koppkaffe och sedan ngt mindre kul... betalning av månadens räkningar :( 
 
Nu tänkte jag dra på mig stalloutfitten för att åka till min ädle springare. 
 
Hörs senare 
 
// Emma

2013-03-25
17:59:53

uteritt
idag blev det uteritt för hela slanten. Jag red ut på Knappen vilket var första gången på allt för länge. Men jag gillar inte o glida runt på all is o som vi alla vet har det funnits allt för mkt av den varan denna vinter.

Han skötte sig dock bra för att vara första gången sen innan istiden. Titta på någea saker och fick övertalas att trava vidare men vi kom till målet o tbk utan nämnvärda stopp :-)

När vi kom tbk till stallet blev även Kajsa sugen på en uteritt o gav sig iväg hur det gick vet jag inte eftersom jag åkte innan de kommit tbk.

Nu tänkte jag försöka sova ett par timmar för kl 22.00 börjar jag jobba.

// emma

2013-03-24
16:10:41

Tävlingen idag
En kanon runda även idag. Ett stopp in i kombinationen. Yina stod emot in och stannade men Kajsa gjorde då bara en volt o sen hoppade hon igenom den o resten av banan galant. Efter kombinationen var det en båge upp till en oxer på 26m. Där red man både 5(!) 6 & 7 galoppsprång. Kajsas plan var sju lite tbk o hon gjorde dem galant vilket kändes väldigt skönt eftersom detta inte setat alls som det ska under senaste tiden. Men tro inte att de slipper träna på detta i veckan för det behövs även om de gjorde det mkt bra idag ;-)

Film kommer senare.

p.s jag är nöjd med vår års debut o det tror jag Kasa också är

// emma

2013-03-24
07:03:17

Godmorgon
Nu bär det snart av mot s,tälje igen. Först lite kaffe hemma och sedan hämtar vi kusen i stallet. 
 
// EMMA & KAJSA

2013-03-23
16:30:00

film södertälje
http://www.facebook.com/photo.php?v=10200528610205009&set=vb.1450747538&type=2&theater

2013-03-23
13:16:52

OM MIG
Jaha ja vad ska man skriva här då. 27år som bor tillsammans med min smabo och hans son i en villa på landet. 
 
Hästarna har alltid funits i mitt liv på det ena el andra sättet så länge jag kan minnas. Just nu äger jag ingen egenhäst men lånar en häst av min bästa vän som jag haft som min egen i över ettårs tid. 
 
Han är hennes gamla tävlingshäst som nu får tävla fast med mig vilket betyder på mkt lägre nivå. Jag har inga ambitioner med mitt tävlande förutom att ha kul och givetvis ta lite pris men jag har fattat att jag aldrig kommer rida OS. Jag brukar skoja med mina vänner att jag är mentalt svag och det stämmer faktist. När jag är inne i mitt flow så känns allt så himla lätt men om mina tankar drar iväg med mig så kan det låsa sig totalt och jag rider som en kratta. 
 
Därför är det väldig tur att jag har Knappen (Vagabond) för han ställer verkligen upp på mig i alla lägen. 
 
Jag älskar att vara på tävlingar och har därför tagit på mig rollen som chaufför till Kajsa och Yina när de ska ut på tävlingsbanorna.
 
// Emma 
 
 

2013-03-23
13:05:15

Hello
Nu har vi precis kommit hem från S.tälje. Vi är nöjda med dagen. Resultatet 12fel varav 4 var tidsfel kanske inte låter som ngn höjder direkt men lugn ba lugn ska berätta :)
 
Började jätte fint 1 till 4 sen var det relaterat avstånd på 23m till 5:an. Där var planen att rida sex språng lite tbk. Men Kajsa var alldeles för sen tillbaka på dessa så hon kom in på 5 och ett halvt ist så Yina stannade där vilket hon gjorde helt rätt i. Sen blev det lite tjollahoppsan steg inna hon kunde gör any andridning och då gick det hoppade hon så fint över. 
 
Sen var det på en ganska skarp båge till hinder nr6 som hon red fem fina språng fram till och sen var det lång väg till kombinationen som var 7a och b. Kommer vad vi tycker bra till den men kanske ngt nära så hon tar frambommen på a hindret med frambenen. Detta tycker vi nog att yina får ta på sig lite. Men vi ska analysera filmen lite till (som vi förhoppningsvis kommer kunna ladda upp här sedan).
 
Så i det stora hela är vi som sagt var nöjde trots att resultatet inte är det bästa. 
 
Vi fick ju också ytterligare ett kvitto på att vi måste ta tag i det där med relaterade avstånd som vi snackade om redan efter förra helgen när vi hoppade. Så nu blir det till o öva innnan nästa vecka då vi ska till Södertörn och tävla. 
Men första har vi ju en klass i morgon som vi ska ta oss an. 
 
Hörs senare och då förhoppnings vis även med filmen. 
 
 
 

2013-03-22
18:40:44

är det nån...
som läser vår blogg kunde va kul o veta:-) kan ni inte slänga in nån kommentar :-)

trevlig fredag på er alla där ute

//emma



2013-03-22
15:34:00

packat och klart
nu är allt packat och klart för att åka men kan nog inte få med allt på bussen så jag väntar på vår tredje syster ida och åka med henne till stallet :))
längtar till ikväll och ooootroligt mycket till i morgon då hoppas jag på nya fina roseter!
//kajsa

2013-03-22
12:15:00

Hello
Kom precis hem från stallet. Blev som vanligt lite utsläpp och mockning innan det var dags att rida. Tycker faktist inte alls illa ok att mocka o fixa stallet tycker att det är ganska rogivande. MEN det suger att det ska va så himla kallt hela tiden. Det r sjukt jobbigt att mocka i tjock jacka men om man tar av den så fryser man ju halvt ihjäl... Nu slut gnällt över det.

Knappen kändes fin idag. Hade på tvårings bettet eftersom jag tänkte travjobba honom lite extra idag och då är det skönt att ha lite mer att sätta emot om man känner att han vill lägga sig på framåt ist för att flytta i sidled ;) Red inte riktigt lika hårt som de andra dagarna i veckan eftersom jag tyckte han kunde behöva ett lite lugnare pass nån gång också.
Tycker att när han kommer till arbete på de "vanliga" bettet så blir han jätte jätte fin men jobbet till att komma dit kräver lite mer av mig än när jag har på tvårings bettet.

Imorgon blir det som sagt var tävling på FM och troligtvis rider jag när jag kommer hem om jag inte ska tömköra honom lite. Men det är inte direkt Knappens favorit syssla men kan tycka att det kanske kan vara skönt att slippa ha mig på ryggen jämnt men jag vet inte om han tycker det ;)

Men som sagt det får vi se imorgon.

Nu ska jag ta och diska upp efter frukosten i morse som jag inte gjorde innan stallet... shame on me... sen hoppa in i duschen så man inte stinker när man kommer till jobbet.

Ha de bra så länge

// Emma

P.s längtar verkligen till vår tacomiddag i kväll tror nog det slinker ner ett glasvin efteråt också.

2013-03-22
07:24:32

God Morgon!
Idag är det Fredag så sköönt. Ser verkligen fram emot helgen då vi har års debut.

Kajsa har startnummer27 imorgon (lördag) och nr 34 på söndag. vilket betyder att vi inte kommer få någon direkt sovmorgon i helgen men vi behöver åtminstone inte gå upp innan tuppen så det är ju alltid något.

Sj jobbar jag till kl åtta ikväll. Skulle tro att Kajsa redan är hemma hos mig redan då men om hon inte är det så får jag hämta henne i stallet då. Sen blir det lite taco middag och sen softas det nog framför tv:n.

nej nu måste jag fixa i ordning mig för att först köra bonussonen till skolan och sedan dra till stallet.

Trevlig Fredag alla hallonbåtar :) hörs vi säkert senare

// Emma

2013-03-21
23:00:36

sorry
dålig update idag... har haft en helvetesdag på jobbet. Stallet gick fint i morse. Övade på sitsen igen... vet inte om det nånsin kommer bli bra men hoppas det ska bli bättre i alla fall. Fick Knappen att göra riktigt fina byten sånna där riktiga poff byten som gör att man puffas ur sadeln. det måste ju betyda att han arbetade fint ;-) yina hade varit flamsig till att börja med men efter lite till sägelse hade även hon rättat sig i ledet.

nu tänkte jag sova klockan ringer återigen före sju i morgon.

// emma

2013-03-20
21:01:58

lite kort!
hej alle sammans eller hallonbåtar som Emma säger nu är jag till baka och skriver lite.
först och främst vad tycker ni om förändringen?
jag tycker det är jätte bra! 
ska brätta lite om vad som hänt!
jag har Blivit 18, woop woop grattis till mej!
 i fredags var jag och mina vänner ute på krogen och firade doch var det typ 3 vecor sen jag fylde år men endå!
det var skitkul vilket jag inte trode att det skulle vara.
i helgen ska jag tävla lö-sö bara 1.10 den 31 ska vi till södertörn och där ska jag rida 1.10 - 1.20, yeeeeeyyy!
nu är det på gång igen!
snyggingen den store!

2013-03-20
19:42:45

yina idag
Pratade precis m K yina hade vilodag i dag så det finns inte mkt att berätta om där inte...

Det har i alla fall äntligen slutat snöa :-) längtar hem nu men jobbar till tio så fårväl stå ut några timmar till.

by by alla hallonbåtar

// emma

2013-03-20
14:48:44

forsatt snöande
ja den här vintern ger inte med sig i första taget... 95 dagen i rad med snö....

men men nu till lite om dagen. Var i stallet strax efter åtta i morse släppte ut lite hästar o mockade lite boxar. Sen sadlade jag min ädle springare o själsfrände Knappen ( vagabond är hans riktiga namn) och begav mig till ridhuset. Han skötte sIg som vanligt exemplariskt blev riktigt fin i galoppen där jag kunde reglera honom med små hjälper framåt o bakåt.

Jag övar väldigt mkt på min sits efetrsom den är allt annat än tillfredställande. Händerna vinklare sig gärna innåt och sen har jag en benägenhet att hamna lite mkt i framvikt... Måste verkligen öva på detta för jag tror det kommer hjälpa mig mkt i hoppningen.
Men då är det bra att ha en häst som man inte måste jobba röven av sig på för att få den att jobba rätt för då kan man försöka lägga mer energi på sig själv eftrsom jag måste påminna mig sj typ vartannat steg.
Tänkte verkligen försöka förbättra mig till nästa gång jag ska träna o hoppas på att J ser skillnad... Detta är nästa torsdag.

Ska berätta mer om mig sj o Knappen men det får bli senare.

hej då så länge.
// Emma

2013-03-19
20:13:21

Idag...
Så alla hallonbåtar nu har jag fått en kort rapport från Kajsa om gårdagen o dagens ridning. Igår va det jogging barbacka o idag trimmning. Hästen hade varit fin men pigg vilket inte är direkt ovanligt när vi snackar om Yina och speciellt inte när hon gick lungt igår.

Vet inte om K har någon speciell plan nu i veckan då hästen ska tävlas lö-sö men ofta brukar hon vilja ta det lungt dagen innan start för att Yina ska ha lite av den där extra energin. Yina är inte den lättaste hästen att hoppa runt på. är hon med på noterna så gör hon allt hon kan men har hon en lite lat dag så gör hon typ inget... Ett riktigt sto med andra ord. Så nu när vi tävlar så gör vi det bästa av det dagshumöret fröken är på.

Ha det gott alla hallonbåtar.

// Emma

2013-03-19
14:48:09

snö...
I moese när jag var i stallet så sa jag till mina bäata vänner Jenny o Madde att det är uu tur man har hästarna eftersom då är man tvingad att komma ut. För jag kan lova er alla som läser det här att om jag ine var tvingad att gå ut så hade jag dragit ner rullgardinen och lagt mig i sängen och troligtvis inte gått upp förens våren hade visat sig på riktigt.... Jag kan faktist påstå att jag hatar kyla o snö vilket kanske inte är så konstigt eftersom vi nu i sthlm haft snö i 94 dagar. vi snackar alltså om nästan ett tredjedels år.
så set är väl tur man har hästarna som tvingar ut en i den kyliga luften.

hörs senare alla hallonbåtar
// emma

2013-03-18
20:47:57

oopps...
ser nu när jag läser igenom mina inlägg att det slinker in en hel del stavfel och missade bokstäver... d skyller på att jag hittills bara bloggat från mobilen och mina fingrar tycks inte riktigt vara anpassade till storleken på tangentbordet... Sorry... ska försöka bättra mig men hoppas inte allt för mkt... :-P // emma

2013-03-18
16:51:32

jaha
denna vecja kommer jag inte kunna uppdatera så mkt om Yina och Kajsas ridninge efetrsom jag jobbar em och därför är i stallet på mornarna o då går ju Kajsa i skolan så vi träffas inte förens på fredag kväll då Kajsa ska sova hos oss eftersom det är tävlingsdebut för året på lördag... Då bär det av mot Södertälje ridklubb för 110cm och detsamma gäller även söndagen...
ha det så gott nu alla smällkarameller därute så får vi se när vi hörs nästa gång ;-) // Emma

p.s ska försöka få Kajsa att uppdatera lite kring ridningen i veckan...

2013-03-17
17:47:25

dagens ridning
idag hoppade Kajsa o Yina o jag hjälpte till från marken. vi hade en linje med oxer räcke oxer på böjt spår mellan den första oxern och räcket var det dryga sjuton meter och på det böjda spåret till denandra oxern var det arton meter. sen hade vi två räcken som stod snett igenom med långdistans emellan. började hoppa fram på linjen där de red fem galoppsprång mellan ist för fyra som är optimalt detta för att se att ddt finns lydnad i ekipaget. detta gjorde de bra men så då höjdes hindre o de skulle rida fyra språng mellan men då hade de lite svårt att växla upp i tempo så det blir fyra o fem. men efter att det blvit fel ett par ggr så hitade de rätt på distansen. detta måste tränas mer på eftersom detta är väldigt viktigt att det stämmer. sedan höjdes hindren så de låg mellan 110 & det avslutande räcket på den långa distansen låg på ca 130. detta gick susen o efter detta tyckte både jag o Kajsa att det räckte för idag. näst gång blir det till att öva på olkka distanser så att de kan växla upp o ner lite fortare.

// emma

2013-03-17
15:58:41

premiär
hej nu blir det lite bloggpremiär här på bloggen. Nu ska nämligen jag Emma Kajsas storasyster ge mig in i bloggens värld.
Kommer försöka att hålla er uppdaterade om hur det går med hästeriet och ge er mina synpunkter på hur jag tycker att Kajsa kan förbättra sig och hästen men ävem vad jag tycker att de gör bra. kommer att presentera mig lite snabbt nu.

Jag är alltså Kajsas äldsta storasyster hela 27år gammal i sommar.
har ridit i typ hela mitt liv förutom ett uppehåll på ca fem år mellan 2006 & 2011. då jag började rida igen på min bästa kompis gammla tävlinghäst som jag sedan dess inte lämnat tbx eftersom vi är själsfränder jag och Vagabond som han heter.
jag har tävlat upp till 110 men varit med som "hästskötare" på tävlingar runt om i sverige upp till SM.
det va lite kort om mig men stay tuned så kommer

snart lite mer om dagen som varit.

// emma

2013-03-17
15:17:56

ändring!
nu blir det lite ändring här på bloggen! vad får ni se sen!!
men det kommer med stor säkerhet bli bätre!

2013-03-08
13:16:06

sjuk ett tag!!
nu var det ett tag sen sist igen men jag har faktiskt vart sjuk och idag ska jag åka till hästen för första gången sen i lördags!! det ska bli jätte skönt och jag hoppas att hästen blir glad o se mej igen eller om hon enns har saknat mej!? det vet man inte!!!jag åker med Emma när hon slutar vid två och då ska jag till min lilla älskling! måste ha med mej nått gott till henne också annars kommer hon inte vara glad och se mej!! jaja jag skriver och berättar om hon vart glad eller var som vanligt senare ;)

asså inte för att skryta men jag har nog värdens finaste häst ;)

2013-03-02
12:26:35

lite om veckan!
 igår hoppade jag på yina och fick lite hjälp av emma!
det gick jätte bra och yina var skiit fin hoppade bra, det kommer några filmer sen!
efterssom jag fylde 18 i torsdags så ska vi ha kalas för familjen idag och jag skulle ha gått ut på krogen igår men så blev det inte o de var ju lite tråkigt...
nu är det några veckor tills jag har en ledig helg igen för nu är tävlings sessången snart igång!!! så jävla härligt!
den 23-24 ska jag tävla på s-tälje, då ska jag hoppa 1.10-1.10!
nääh nu måste jag kolla mina surdegsbröd så dom inte blir dåliga... det vore ju lite pino efterssom jag går sån linje ^^)
min beebee när hon var typ 1!! så jäävla sör hon va!!