kajsa

2012-11-15
19:09:55

mysisen

Efter en halvtimme ute i kylan kom äntligen bussen! Är på väg hem från gullet, idag så verkade hon helt normal men jag red inte för det är träningar i ridhuset och det är hyfsat klaffsigt på ridbanan nu så jag tänkte att det är bäst hon får ta igen sig en dag extra så vet jag att hon är utvilad ordentligt! Och kan jag tänka mej att jag till och med har en väldigt pigg häst i morgon och då är det ju den gammla vanliga yina, den vi känner igen! Jag har även mockat åt chukle idag, ännu mer cash in lixom! Nästa gång det kommer pängar kommer jag typ bli rik och det är sååååå jävl nice för i helgen blir et ännu mer cash in!

På lördag ska jag och en kompis vara servitriser elr vad man dka säga på en inflyttningsfest i södertälje! Det blir nog kul! Vi får lixom betalt för att gå på fest haha! Men det blir nog bra :)


2012-11-14
21:09:43

bäbis
har inte varit i stallet i dag efterssom jag inte hinner med bussen ditt denna dag varje vecka -.-
men tur som det är så har man en snäll stora syster som kan mocka och kolla till hästen!
hon hade mått bra idag iaf igår var det lite sisodär med henne, honvar inte lika pigg som hon brukar och hon gick med huvet nere vid marken, dock gör hon det ibland men efterssom hon har vart som hon vart blir man ju så himmla orolig. men i övrigt så var hon himmla glad och otroligt mysig och det är ju väldigt ovanligt för att vara henne! så det är ju bra!!
 
 

2012-11-13
14:52:03

Snabb genomgång

Sitter på 725 hem till lägenheten för att sen åka med syrran ut till stallet:) där ska jag tida och känna hur gullet känns och känns hon pigg ska jag rida mycket lätt och lugnt och så ska hon få vila i morgon. Och på torsdag ska jag rida lite ich känns hon bra då får hon gå som vanligt:) lite snabb genomgång av veckan... Kanske ska göra nått med fillan och fanny i morgon men det tror jag inte på, det blir nog bara fanny...


2012-11-13
09:15:39

Blikar!!

Sitter på tåget till skolan och gag känner lite blickar på mej! Idag har jah min present från fillan på huvet! En seris rosa basker inte precis diskret! Men dom får tycka vad dom vill för jag tycker jag ser helt okej ut i den :)


2012-11-12
15:14:02

Lite orolig...

Sitter och väntar på hem från skolan och sen blir det stallet och mocka åt yina den fina och Annanell, tjäna lite pängar va ;D vilket jag verkligen behöver just nu, lite cash! Ska be mamma spärra mitt kort när jag kommer hem så jag hinner få ett nytt till globen shoppingen!! Men men idag ska jag inte rida jag tyckte hon känndes lite trött och sliten igår vilket absolut inte är likt henne... Jag tränade i torsdags och fortsatte på det bi tränade i fradags och det blev ganska hårt båda dom dagarna i lördags red jag ut inte så hårt men när vi galoperar så är det ju fyrsprång från start men hon var varken svetig eler flåsig efter det och det var vell ett pas på 30 min och 5-6 min var galopp så det car inget hårt pass och sen red jag ut igår med och då blev det kanska hårt, då blev det rätt mycke galopp! Och sen var hon lite sliten... Men hon har ju gått så mkt hårdare utan att hon blivit nått trött alls! Hmm konstigt


2012-11-11
20:58:19

vinden är på väg att vända?!
 
har inte berätat så mycket hur det går med tävlandet nu för tiden, just för tillfället är tävlings säsongen över... men den här terminen har varit vääldigt bra om man jämför med dom senastedet har varit mångabra placeringar och många fler roseter än föregående säsånger! ett tag var det plasering varanan tävling! helt underbart det känns lite som det har börjat släppa! det har varit många otroligt bra rundor men med en rikdig vindrullare eller ett pet som inte var tvunget att rulla av, väldigt säkra rundor. nu har det mer varit frågan om hur fort jag kommer kunna rida och vilka vägar som är bäst att rida, inte hur jag ska rida grunden utan ett elr två stop och något ner! det känns så jävla bra nu asså! men nu ör det några månader till nästa start och jag har redan abstinens! men nu blir det några månader av träning och kanske hinna göra nått med några kompisa? haha det hinner man ju inte annars! men det känns som motvinden jag haft i 4 år börjar mojna och och kanske till slut blåsa mej i ryggen? man kan ju hoppas!                                                                                                                                          
 
det är inte många men det är ju inte den sista! det ska sitta några där från större klasser och blå-gula så klart!

2012-11-11
09:31:15

Stallet!

Snart ska jag till stallet eller rättare sagt jag väntar på bussen ditt...
Igår blev det ute ritt och oäjag tror att det får bli det idag med, man får ju passa på nu nu på helgerna när det är ljust ute och man ser nått fast ugår red jag ju ut i värsta mörkret men det bryde sig inte hästen om det var fyrsprång hela vägen iaf!

30 november blir det shopa gallet i globen men för tillfälet är min plånbok borta... Igen... Men den ligger nog i nån jacka elr liknande! Hoppas jag

Gullet blev klippt förra veckan så hon fick ha öronproppar :P


2012-11-09
20:52:00

BILDER