kajsa

2011-10-31
13:42:34

Pall

Sitter och väntar på en pall att plocka upp. Det är sjukt mycket bättre än att inventera!! Det är typ det tråkigaste jag har gjort i mitt liv!
Men när jag slutar vid halv 5 ska jag till mitt lilla hjärta <3
Idag ska jag rida igen!!!


2011-10-31
08:49:51

Här igen

Då var man här igen då! På favvoplatsen! Elr inte! Jag är på TA och jobbar men den här gången så slipper jag räkna saker iallafal hoppas jag!!!


2011-10-29
13:36:10

promenad
sitter just nu och borstar tänderna.
ska snart åka till hästen och ta in hästarna, jag ska inte rida yina i dag heller för att hon blev avmaskad i torsdags efter träningen och hin får ta det lite kungt över hälgen men jag ska ut och ta en mysig prommenad med henne i det fina vädret!
då far man röra på sej lite också innan man ska på bio.
vi har inte bestämtved vi ska se än vi hade tänkt tinrin men den gick för tidigt och nästa gick för sent...
men jag skulle vilja sen jägarna 2 också!!
men vi hittar ng på någon bra att se på!
ses sen<3
//kajsa
SAGA<333
saknar den tiden lite faktiskt!

2011-10-28
18:34:01

träning!!!!
Igår bloggade jag inte så mycket, men jag hopptränade och det gick assa bra!!!
jag tränade Yina och Sören.
Sören var inte planerat!
när jag stod där nere och tittade på träningen så tyckte inte Stina (ryttaren) att det känndes bar och ville inte rida mer och skulle gå upp men då frågade hon om jag kunde hoppa klart så det var bara och kuta upp och hämta grejer och hoppa upp och hoppa!!!
Han är väldigt rolig att hoppa faktiskt, han är väldigt liten men han hoppar väldigt bra och det känns häftigt att hoppa honom!
Och när jag red honom så frågade Ulricka (med D-ponnyn Annabell) om jag ville hoppa Annabell någon gång?
självklart!!!
Det var sjukt längesen jag red ponny!!!!
Och det ska bli kul!
Fast hon är ientligen mer som hen stor häst än ponny när man ser henne på marken.
Hon hoppar bra när Kristin (ryttaren) får igång henne!
***
Idag då!
idag har jag inte ridit något men jag är ändå trött för vi har haft idrott och det var hinderbana, det är ganska kul förutom att lärraren är CP och tycker att jag rider dåligt för att jag är rädd för höjder, men ursekta mej det har inget med det att göra jävla pucko!?
Eehh lite CP tant elr?
Men ja som sagt så är jag lite rädd för höjder och dom hade stält upp bänkar på bommarna man tar ner från tacket och det var skit höga så jag vågade nästan inte gå upp där men jag klarde det men jag låg typ ner...
men bänkarna typ vippade och gled omkring och det var inte kul!!!
men jag utöver det så hade vi engelska prov och ja jag suuuuggggeeeerrr på det med!!! men vi kan sägga så här jag suuggger på allt som har med skolan att göra!!!
Just nu sitter jag och väntar på Felicia* hon kommer nog om ett tag hoppas jag <33
ses kanske sen <333
Felicia du måste bloggaaaa!!!

2011-10-27
14:40:49

Ganska så sämst..
Jag va fan fett dålig på det här med att blogga! Men ska faktiskt försöka :) Veckan har varit ganska så seg.. uh! Så det ska bli jätte skönt med lov :) Imorrn äre hinderbana på idrotten så det är bara att tagga till liksom! På lördag äre tävling för min del, det ska bli skit kul :) Kanske kommer upp bilder.. // Flisan

2011-10-27
14:35:55

Matteprov

Sitter på tåget från skolan!
Vi hade matte prov i mårse och det gick så dåligt som det bara kan gå!!! Kunskapsskolan i botkyrka är den sämsta skolan sån fins! Enda skälet till att jag fick bra betyg när jag gick ur nian var för att dom satte betygen efter vad som passade skolan! Det är inte konstigt att dom har typ Sveriges bästa utgångs betyg?!!! Men nu när man har börjat gymnasiet fattar men hu dålig man är på allt alla babblar på om konstiga saker och jag vet inte ens vad roten ur är!!! Första provet vi gjorde far det med i och jag trode typ att det var ett tryckfel?!? Förstår ni då hur dålig dendär skolan/skolorna är!?!!


2011-10-26
14:49:45

Läkar besök!!

Sitter på bussen på väg hem från skolan slutar ientligen 3 men jag fick gå halv för att jag ska till läkaren...
För typ 2 veckor sen så ramlade klantKajsa i trappan och vek foten åt fel håll och det var inte skönt kan jag säga men jag tränade två hästar på kvällen och kände inget. Men när jag beikit foten lite har det känts lite men den här veckan har den börjat göra ont när jag går och den är lite svullen?! Men kom liiiiite sent va! elr?!?! //Kajsa


2011-10-26
08:42:50

Tåget

Nu sitter jag på tåget och jag kommer komma lite sent för det var typ omöjligt att komma upp från min sjukt varma och sköna säng! Men det är bara vår lärare som ska stå och babbla i typ tre timmar... Jag förstår inte varför vi måste börja så tidigt i dag vi har ju samma lektion från 08.00-11.20 sen är det lunch, och det enda vi gör på dendär lektionen är att lyssna på en massa prat... //Kajsa
Poppan på bilden från i fredags <3


2011-10-25
22:57:50

Inlägget nedan

Bild 1 Grynet och jag

Bild 2 bröd som Felicia och hennes grupp har backat i skolan!

Jag var tvungen att Göta så här för att jag blogga på mobilen...


2011-10-25
22:54:57

Godnatt <33

Ligger i min vaarma och sköna säng och har bytt till det tjocka täcket och det är sjukt skönt!!! Jag gick precis och la mej och jag längtar inte till att klockan ringer 05.15 i morgon... Det känns typ som att man ska gå upp mitt i natten när man sover som skönast, näe då ska man upp och gå till skolan jihooo... Men iallafal så var jag ju inte hos Grynet (Yina) i dag och jag saknar henne ganska mycket men i morgon ska jag få åka till henne som vanligt!! Längtar!!!! Näe nu måste jag sova natti natti <33


2011-10-25
17:02:08

Hemskt

Slutade för 20min sen och är nu på väg hem. Idag ska jag inte åka till hästen och det är både skönt och hemskt, jag saknar hästen och jag känner mej som en dålig häst "ägare" eller vad jag ska säga! Men min älskade storasyster Emma tar hand om henne <3 men när jag kommer hem ska Vicci komma! Så det är ju inte bara hemskt att inte åka till stallet men jag kan säga att jag inte klarar fler dagar när jag är Hemma!!! Så klart om jag är bortrest så är det ju inte samma sak!!! //Kajsa


2011-10-24
21:05:08

Gullig!! <33

Sitter i soffan och kollar på watereörld det är ganska kul faktiskt!!!
Kom hem från stallet för en stund sen, yina var skiiiit duktig när jag red! När jag mockade hade jag henne i boxen och hon bara ställer sig i vägen hela tiden men så börjar jag sjunga barnvisor då ställer hon säg och sover! Så himla gullig hon är <333 //Kajsa


2011-10-23
16:20:21

ganska dåligt!!
kom hem från stallet runt två och har inte gjort så mycke sen dess!
Lillida hade bakat jätte jätte goda cupcakes och tagit med till stallet!
och tänk vad världen är liten, hon köpte en ponny som jag har tränat tereng med för länge sen!!!
ja jag har inte så intressanta saker att skriva om just nu...
men om i går! jag var ute med några kompisar i går och vi gick och åt och lite så!
det var jätte kul, det var typ jag och sex till.
alla utom två har gått i samma klass i kunnis och en av de anndra två har jag ridit ut med och en viste jag inte vem det var!
och sen åkte jag och vicci och en kompis till henne hem till mej och dom åkte hem typ ett men jag var inte så trött
i morse det trodde jag att jag skulle vara!!!
tjaauu!!
//Kajsa



jag och vicci i kunnis (länge sen)! haha jag var svart hårig där vad tycks?!

2011-10-23
09:09:35

Rida ut!

Har precis kommit till Tumba och nu sitter jag och väntar på 729 till stallet. Jag kan säga att det är typ totalt dött i Tumba vid den här tiden! Bussen går om 15 minuter och det är inte speciellt varmt ute och min hand fryser! Men jag får Väll rida mej varm sen!! Idag ska jag hjälpa Jenny och rida någon av hennes unghästar och vi ska prova att rida ut på dom! Och Yina kanske man också skulle ta och rida ut på det är ju lite begränsat när man kan rida ut och snart går det inte alls!!! så man får ju passa på. Nu kommer snart bussen! Tjau! //Kajsa


2011-10-22
17:56:38

glömde visst dej !!!
kom hem från stallet för en liten stund seda och då satt Vicci och väntade på mej  ^^
hehe råkade vist glömma säga till henne att jag INTE skulle åka bussen från stallet längre eftersom jag fick en till häst att rida.
hon var lite förvånad att jag inte satt på bussen när hon gick på och fick inte tag på mej för att jag red.
när jag hade ridit klart så kom jag på att jag skulle åkt bussen för en halvtimme sen och gick direkt och kolla min mobil, hehe Vicci "var är du ?" jag "hehe i stallet" jag "men åk hem till mej och vänt, jag kommer om en liten stund ;)".
så hon fick sitta och vänta här hemma medans jag var på väg, haha det är en bra vän det!!!.
ja och som sagt så red jag puma också i dag och det gick bra!
och Yina var suuuuper fin och men kära storasyster emma red på henne också och hon var jatte fin då med!
men nu ska jag snart ut med några kompisar!!
ssses!
//kajsa


2011-10-21
19:16:52

Bussen!!

Sitter på 729 på väg hem från stallet. Jag red ut på yina och hon var ganska vild, hon var typ mer i luften än på marken kändes det som!!
Men hon tycker det är så roligt att rida ut och vill bara springa så fort det går, och när jag säger nej så blir hon lite grinig på mej och tycker att jag är orättvis!
Men hon var lite så igår med så det är nog vädret och att hon är klippt också.
Och jag tog hand om och red Poppan i dag med, hon var jätte fin lite ovillig när jag red men annars bra!
Men hon har lite problem när hon står på gången.
Om hon står i gången och det går förbi någon och viftar till med nått eller lyfter armen när den är snett bakom hennes huvud så får hon PANIK och slänger sig back och om inte kedjorna släpper så häger hon där och typ springer back men inte kommer någon stans!
Det är sjukt läskigt så jag vågar inte sätta fast henne, så hon fick stå lös där som vilken vilde som helst!
Det kommer några söta bilder på Poppan senare! Missa inte!


2011-10-20
09:11:29

Tåget till skolan!

Nu sitter man på tåget till skolan!!!
Känner mej totalt otaggad men det är en nice dag iallafal.
Vi börjar 9.50 med matte och sen är det lunch och engelska och sen slutar vi 2 och vi har typ en och en halv Times lunch!!!
Nä nu ska jag nog vara lite sosial (stavning?)
Tjaau!!
//Kajsa


2011-10-19
22:24:37

bonde söker fru!!!
kom hem från stallet för ganska länge sen.
Yina var super när jag red och jag tror att hon var välditg nöjd med sej själv efteråt!
hon såg himla glad ut iallafal!!
när jag kom hem så åt jag lite och kollade sen på tv, och det var bonde söker fru.
faktiskt så tycker jag om det!!
det är roligt och titta på men ibland är dom ju bara pinsamma...
jaa och i morgon börjar jag sent, tio i tio!!!
aa då hade jag nog inte mer att skriva!?
natti natti <3
//kajsa


(Yina <3)

2011-10-19
16:43:10

till stallet!!!
kom precis hem från skolan typ har bara bytt om till ridkläderna,
snart ska jag gå till bussen för att åka till hjärtat <3
Lillida i stallet skulle hjälpa mej att mocka så snäll så hinner jag åka med dom hem sen!
ses!!!
//kajsa

2011-10-19
15:12:05

Sur!!!
Dålig start känner jag. Det är jag som är Felicia som ska hjälpa Kajsa med bloggen :) Men upptäckte att det hade blivit lite mer avancerat att blogga sen jag gjorde det ;o Hahah nu låter jag värsta gammal, men såå gammal är jag inte. Inte ännu iaf! Lovade Kajsa att jag skulle lägga upp en bild så ni vet vem jag är :) vi höööörs!! // Flisan <33333333 haha vet att du älskar hjärtan Kajsa ;)

2011-10-19
11:56:28

Skola!

Sitter i skolan med Felicia* och Fanny och stirrar på hur mycket det blåser ute och jag kan säga att jag inte längtar ut ditt, men jag vill väldigt gärna till lilla hjärtat  ses sen ;p //Kajsa


2011-10-19
07:15:51

Godmorgon godmoorgon!!

Godmorgon Världen!
Sitter och väntar på bussen och typ dör både av frysighet och trötthet!
Det hör är aldeles för tidigt för mej att gå upp och åka buss men jag gör det ändå varje tisdag, onsdag och fredag då vi börjar 8.00!
Idag så har vi bageri teori matte och svenska.
Matten är ganska soft svenskan gör man inte mycket så det är lugnt men bageri teorin är inte rolig!!!
Man typ dör där med...
Nej nu får jag snart springa till tåget så tjau!!! //kajsa


2011-10-18
20:36:25

Sollentuna 1.10 den 16 Okt
//kajsa

2011-10-18
19:50:02

ett nytt försök!?
Då ska jag göra att nytt försök försök med den här blogg grejen men nu men Felicias hjälp!!!
Felicia är 17 och går på samma gymnasie som jag och det är där vi träffades, haha fast det där låter bara knas men vad säger man då?!
Aah men iallafal så går jag nu i gymnasiet som ni kanske förstått.
Enskede gårds gymnasie livsmedelsprogrammet, bageri och konditori.
Felicia och jag hade ju tänkt att bli konditorar (eller vad det nu hetter) och öppna ett eget litet konditori där vi inte ska sälja champagnekorkar, men sen hittar vi nog något annat vi inte tänker sälja där.
hon rider precis som jag och vi har typ väldigt licka intressen!
men det är nog därför vi kommer så bra överens!!
har tyvärr ingen bild på henne just nu men det kommer.
!tjaauu!
//kajsa

(bara för att det är slut på sommar)