kajsa

2013-03-23
13:05:15

Hello
Nu har vi precis kommit hem från S.tälje. Vi är nöjda med dagen. Resultatet 12fel varav 4 var tidsfel kanske inte låter som ngn höjder direkt men lugn ba lugn ska berätta :)
 
Började jätte fint 1 till 4 sen var det relaterat avstånd på 23m till 5:an. Där var planen att rida sex språng lite tbk. Men Kajsa var alldeles för sen tillbaka på dessa så hon kom in på 5 och ett halvt ist så Yina stannade där vilket hon gjorde helt rätt i. Sen blev det lite tjollahoppsan steg inna hon kunde gör any andridning och då gick det hoppade hon så fint över. 
 
Sen var det på en ganska skarp båge till hinder nr6 som hon red fem fina språng fram till och sen var det lång väg till kombinationen som var 7a och b. Kommer vad vi tycker bra till den men kanske ngt nära så hon tar frambommen på a hindret med frambenen. Detta tycker vi nog att yina får ta på sig lite. Men vi ska analysera filmen lite till (som vi förhoppningsvis kommer kunna ladda upp här sedan).
 
Så i det stora hela är vi som sagt var nöjde trots att resultatet inte är det bästa. 
 
Vi fick ju också ytterligare ett kvitto på att vi måste ta tag i det där med relaterade avstånd som vi snackade om redan efter förra helgen när vi hoppade. Så nu blir det till o öva innnan nästa vecka då vi ska till Södertörn och tävla. 
Men första har vi ju en klass i morgon som vi ska ta oss an. 
 
Hörs senare och då förhoppnings vis även med filmen. 
 
 
 

Kommentar:
#1: Ida

Rida bommar!!

På böjda spår och pistagenöta!!

2013-03-23 @ 13:50:31
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: